ÇANAKKALE / BİGA - Cumhuriyet İlkokulu

Selin BAŞEĞMEZ - İngilizce Öğretmeni

1987 Biga doğumlu olan öğretmenimiz;ilk,orta ve lise öğrenimini Biga´da tamamlamıştır. Selçuk Üniversitesi, İngilizce Öğretmenliği Ana Bilim Dalı´ dan 2009´da mezun olmuş ve 2021 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kültürel Miras ve Turizm bölümünü bitirmiştir. Öğretmenliğe 2009 yılında Mardin Nusaybin Misak-ı Milli İlköğretim Okulu´da başlamıştır, daha sonrasında sırasıyla Mardin Nusaybin Oğuzhan Ilköğretim Okulu, Kocaeli-İzmit Otelcilik ve Turizm Meslek Lısesi, Biga- Safiye Hüseyin Elbi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi´ nde görev yapmış ve 11/06/2018 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine başlamıştır. Öğretmenimiz 2 Uluslararası Comenius projesi ve bir de Etwinning Projesi yürütmüş; 2013 yılında Prag´ta "Bilgisayar Teknolojilerinin Derslerde Kullanılması" konulu 1 haftalık yurtdışı eğitimine katılmıştır. Evli bir kız çocuğu annesidir. Ailesiyle vakit geçirmek, kitap okumak ve seyahat etmek hobileri arasındadır.