ÇANAKKALE / BİGA - Cumhuriyet İlkokulu

Okulumuzda Deprem Tatbikatı

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı konulu Resim Yarışması'nda İlkokul Kategorisinde 3B sınıfı öğrencimiz Beren BAŞEĞMEZ; Biga İlçe Birincisi ve Çanakkale İl Birincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmenize ve velimize teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz. Cumhuriyet İlkokulu ailesi olarak 100. Yılımıza güzel bir anı bıraktığımız için gurur duyduk.

Ağu

Baştan sona heyecanla,titizlikle,özveriyle çalıştığımız "Şehrimin Tarihi Yerlerini Geziyorum,Şehrimi Tanıyorum"isimli Etwinning projemizi Ulusal Kalite Etketiyle taçlandırdık.Proje koordinatörü okulumuz İngilizce Öğretmeni Selin BAŞEĞMEZ'i ve Proje ekibimizi tebrik ederiz. Destekleri için Okul Müdürümüz Sayın Ali ÇETİN'e, Müdür Yardımcımız Özcan GÜLCÜ'ye, Değerli Sınıf Öğretmeni arkadaşlarımıza ve çalışkan proje ekibimizin ailelerine de teşekkür ederiz.

Murat DOĞAN Cumhuriyet İlkokulu Biga-Çanakkale