Okulumuz Hakkında

Şirintepe Mahallesi 406. Sokak No 8 Biga Çanakkale
 Fotoğrafı

VİZYON

"Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını milletini seven, geleceğe güvenle bakan, toplum menfaatlerini şahsi menfaatleri önünde tutan, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir."

Cumhuriyet çocuğu olmak; bir ayrıcalıktır.

BAŞARILAR

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Sekiz Taşla Binlerce Kuş adlı projemiz desteklendi. Voleybol Takımımız İl İkincisi Oldu. Okulumuz 6/B Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Burcu DARCAN İstiklal Marşı’nı okuma yarışmasında İlçe 1.si oldu. Bora Tunç POYRAZ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Satranç müsabakaları Küçükler kategorisinde İlçe 2. si olmuştur. Badminton Takımımız İlçe 1.si Oldu. Okulumuz Yenilikçi Öğretmenler Forumu’nda Türkiye 1. oldu. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği En´ler Yarışmasında En Güzel Okul, En Başarılı Okul İdaresi, En Güzel Kütüphane kategorilerinde 1. olduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği 29 Ekim konulu resim yarışmasında okulumuz 3/ B sınıfı öğrencisi Beyza KAPTAN ilçe 3.sü oldu.

Öğretmen

Rehber Öğretmen